Нов инвеститор има намерение да разкрие 200 работни места в

...
Нов инвеститор има намерение да разкрие 200 работни места в
Коментари Харесай

Нов инвеститор възнамерява да разкрие 200 работни места Ловеч

Нов вложител има желание да разкрие 200 работни места в Ловеч. Това е станало ясно по време на среща сред кмета на общината Корнелия Маринова и Мартин Ганев, съучастник във компанията "Анса Борима ".

Заедно със своя екип вложителят е разкрил своите планове да вземе чартърен пространства и до края на годината да стартира произвеждане. Интересът му е към цехове в Северната индустриална зона, където преди години португалска компания произвеждаше дрехи.

"Анса Борима " ООД е консорциум сред българската компания "Борима " АД и италианската компания "Анса Компосити " ООД. Фирмата има дългогодишна история в производството на телекомуникационно съоръжение, съставни елементи и елементи за електротехническата и други промишлености, продукцията се изнася в редица страни. В момента имат бази в село Борима и град Искър, Плевенско, прибавят от администрацията.

По думите на Мартин Ганев "Анса Борима " работи с най-големите компании в сектора и е желан снабдител от "Шнайдер Електрик " и ABB, които са великански компании.

В Ловеч се планува главно да се прави монтаж, като ще има разнообразни линии. Предстои образования на хората, които ще бъдат назначени на работа.
През 2016 година "Анса Борима " е била оповестена за четвъртото най-бързо разрастващо се дружество в България в бранш "Електротехника ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР