Нов готварски кабинет в Центъра за специална образователна подкрепа (ЦСОП-Варна)

...
Нов готварски кабинет в Центъра за специална образователна подкрепа (ЦСОП-Варна)
Коментари Харесай

Центърът за специална образователна подкрепа във Варна отвори кабинет по готварство

Нов готварски кабинет в Центъра за специфична просветителна поддръжка (ЦСОП-Варна) бе открит преди дни. Придобивката е част от тактиката за приобщаващо обучение на дирекция " Образование и юношески действия “ към Община Варна. В кабинета ще бъда провеждани часове по процедура на учениците от професионално направление " Ресторантьорство и кетъринг “ за асимилиране на технологията на храните и методите за образуване на събития. 

Новите електрически уреди в кабинета са на стойност 5 000 лева и са дарени от компания " Роберт Бош “ ЕООД. Нововъведението ще подкрепи образованието на учениците със специфични просветителни потребности да придобият познания и умения за работа в заведения за хранене от друг вид, ще способства за повишение качеството на професионалното обучение в Центъра и ще усили връзката му с потребностите на пазара на труда.

Заниманията ще се организират от учител- експерт по професионална подготовка. През следвачаща образователна година часове по процедура ще имат възпитаници от компетентност " Сладкар и хлебар “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР