Нов голям протест срещу зелените сертификати, организиран от партия „Възраждане“.„И

...
Нов голям протест срещу зелените сертификати, организиран от партия „Възраждане“.„И
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Не знам какво ще е напрежението на протеста на „Възраждане“


Нов огромен митинг против зелените документи, проведен от партия „ Възраждане “.

„ И това държавно управление, както и държавните управления на Борисов, схващат единствено и само от митинги. Много тъпо, че трябваше да има огромен митинг през януари, с цел да стартира и това държавно управление да чува народа. Народът не отхвърли за взема документи, отхвърли и да се имунизира. Победата на „ Възраждане “ и на митинга през януари беше точно това, че накарахме властта да стартира да се вслушва в нашите думи “, изясни в предаването „ Тази заран “ Цончо Ганев от партията.

„ По наше предложение трябваше да се свика работна група, която съвсем месец и половина отхвърляше да се събере, макар поетите задължения. Когато обявихме датата за днешния митинг, се свика комисия за идващия ден “, означи още той.

„ Когато имаме силово налагане на проби на деца, когато имаме силово налагане на безсмислено носене на маски, когато имаме стопански срив и всеобщо банкрутират компании, напълно обикновено е „ Възраждане “ като парламентарно показана партия да излезе измежду народа “, уточни Цончо Ганев.

Според него напрежението в обществото е огромно и не се знае дали ще има напрежение и по време на митинга по-късно денем.

„ Имаме тежка икономическа обстановка, имаме инфлация, обстановка, в която хората са е единствено енергийно небогати – би трябвало да избират дали да си платят сметките или да имат за храна, имаме поредност от неверни или по-скоро не взети решения от това държавно управление, за това не знам какво ще е напрежението на митинга “, означи Цончо Ганев.

Той разяснява и проектобюджета за 2022 година като означи, че липсват промени.

„ Наливат се пари за обществени придобивки, които от 1 април, когато влязат в действие, тази инфлация, която имаме сега, към този момент ще ги е унищожила. За сметка на това не се реформира нито опазване на здравето, нито стопанска система, нито енергетика. Ще създадем оферти, които да подобрят икономическото състояние “, сподели депутатът от „ Възраждане “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР