Нов Дом 1, водеща компания в областта на недвижимите имоти

...
Нов Дом 1, водеща компания в областта на недвижимите имоти
Коментари Харесай

Нов Дом 1 с наградата Emerging Leader на Employer Branding Awards 2024

Нов Дом 1, водеща компания в региона на недвижимите парцели бе наградена за първо място в категорията “Emerging Leader ” на седмото издание на Годишни награди Employer Branding Awards by b2b Media 2024, оповестиха от организация 3CON. Тази премия е за компании с висок капацитет за водачество и се връчва на тези, които се отличават с иновативност и упоритости в методите си.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и персони за достижения в региона на построяването и одобряването имиджа и известността на Работодателския бранд! За нововъведенията в ръководството на гениите, за новите сполучливи тактики в HR.

“Нов Дом 1 е първата българска компания приела демографската рецесия в страната за собствен главен приоритет. През 2023 година бе основана неповторима за България и за Европа обществена акция, целяща да насърчи нашите чиновници да имат деца. Като наградите, които даваме за първо и второ дете са 5000 лв., за трето и всяко последващо 7 500 лв. ” – съобщи Мирослав Стоянов, управител на офис “Лидер ”.

Компанията се гордее със своята стратегия за поощряване на раждаемостта, която дава финансови тласъци на фамилиите с новородени деца. Тази самодейност освен оказва помощ на младите фамилии да се приспособяват към новите отговорности, само че и способства за битката с демографската рецесия в страната.

Годишните награди за Employer Branding Awards освен възнаграждават най-хубавите в сектора, само че и предизвикват нови подходи и новаторски тактики в региона на работодателските марки. 

Нов Дом 1 се утвърждава като компания, която предлага изключителни благоприятни условия за своите чиновници, които са и техни бизнес сътрудници.

От самото начало, Нов Дом 1 се стреми към основаването на екип, който освен да реализира отлични резултати, само че и да поддържа висок финансов стандарт. Затова още през първата година от основаването си, компанията вкара система за израстване и развиване, която се развива и усъвършенства непрекъснато.

Основата на поддръжката, която Нов Дом 1 предлага на своите чиновници, е образованието. Освен общоприетите практики, брокерите получават образование и в региона на вложенията в недвижими парцели. Това освен уголемява техните познания, само че и им дава опция да натрупат положение, даже без начален капитал.

Фондът за бонуси, въведен от Нов Дом 1, съставлява новаторска и стимулираща самодейност, която цели да възнагради и стимулира членовете на екипа за тяхната ангажираност и достижения. Съгласно тази стратегия, всеки член на екипа получава сериозен бонус на всеки 5 години в компанията. Този бонус освен възнаграждава положителните достижения, само че и основава спомагателна мотивация за поддържане на високи стандарти в работата. 

Компанията предлага новаторски и еластичен метод, който подсигурява финансова сигурност и убеденост за бъдещето на своите бизнес сътрудници.

Според програмата, чиновниците имат опция да получат пенсия след 60-годишна възраст, при изискване че са били деен член на екипа не по-малко от 10 години. За всяка година от тяхната ангажираност в компанията, Нов Дом 1 изплаща
бонус от 1000 лв.. Тази стратегия освен дава финансова стимулация, само че и акцентира значимостта на дълготрайната ангажираност и лоялност към компанията.
Със своите неповторими подходи и ангажираност към чиновниците си, Нов Дом 1 продължава да се утвърждава като водеща компания в областта на недвижимите парцели, като в това време се грижи за благополучието и триумфа на своя екип.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР