Нов депутат положи клетва в началото на днешното заседание. Това е

...
Нов депутат положи клетва в началото на днешното заседание.
Това е
Коментари Харесай

Йордан Кръстанов положи клетва като депутат

Нов народен представител постави клетва при започване на днешното съвещание.

Това е Йордан Кръстанов от 17 МИР . Той влиза на мястото на подалия оставка Вежди Рашидов.

Припомняме, при започване на седмицата  Централната изборна комисия разгласи Кръстанов за нов депутат , който ще седне на стола на Рашидов.

На 1 септември Вежди Рашидов беше
 ЦИК разгласи кой заема мястото на Вежди Рашидов в Народното събрание
ЦИК разгласи кой заема мястото на Вежди Рашидов в Народното събрание

Йордан Кръстанов ще съставлява 17-ти изборен регион Пловдив-област

До този ход се стигна, откакто на 9 август Рашидов разгласи желанието си да напусне Народното събрание, партия ГЕРБ и политиката като цяло. Оставката му които ден по-рано излязоха на второ национално шествие против насилието над дами и в поддръжка на 18-годишната Дебора от Стара Загора. Повод за това станаха ц във връзка с дамите, претърпели принуждение , казани по време на почивката на изключителното съвещание на Народното събрание на 7 август, на което бяха признати промени в Закона за отбрана от домашно принуждение.

По време на почивката сред гласуванията на измененията в някогашният министър на културата Вежди Рашидов не помни да изключи микрофона си и се чу извънредно цинично изявление по отношение на случая с нападнатото.

Вследствие на грубия гаф още същия ден парламентарната група на ГЕРБ той да подаде оставка като ръководител на Комисията по културата и медиите в Народното събрание и като член на Изпълнителната комисия на партията, което Рашидов и направи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР