Носителят на Златната топка за 2001 година Майкъл Оуен се

...
Носителят на Златната топка за 2001 година Майкъл Оуен се
Коментари Харесай

Носител на Златната топка и легенда на Ливърпул инвестира в българска компания

Носителят на " Златната топка " за 2001 година Майкъл Оуен се причислява към българския стартъп в региона на спортните технологии като вложител. Barin Sports обяви стратегическото си партньорство с именития футболист. В рамките на взаимната работа Оуен ще поеме функциите на вложител и дипломат на компанията. 

Като вложител в българската компания англичанинът ще способства с скъпите си експертиза и опит, с цел да помогне за развиването на марката и подобряването на позициите му на световния пазар, предава bTV. От компанията споделят, че се надяват неговата поява да затвърди устрема им да оферират софтуерни решения от последващо потомство, които да въодушевяват и да оказват помощ на спортисти, треньори и спортни запалянковци да реализират най-високи резултати.

" Много се вълнувам за съдействието си с тази компания. Техните опит и познания да минават границите на вероятното в спортната технология се допълват съвършено с моята пристрастеност към нововъведенията и съвършенството. Силно имам вяра, че това, което дружно вършим, има капацитета да трансформира метода, по който подхождаме към спортното показване, тренировките и предварителната защита от травми ", каза Майкъл Оуен.

Разработената от компанията ултрамодерна технология употребява най-съвременните способи за следене на основни индикатори от представянето на спортистите в подготвителна и спортна среда. Точните данни могат да се наблюдават в действително време, без закъснение, и да повлияят позитивно на решенията на треньорите, а затова и на представянето на спортистите.

Системата разрешава да се направи обстоен разбор и персонализирани подготвителни стратегии. Отдадеността на компанията към научните проучвания, новаторското развиване и взискателността към опциите на науката я нарежда като модернист в промишлеността на спортните технологии.

" С огромно наслаждение посрещаме Майкъл Оуен в фамилията. Неговите изключителни достижения във футбола и непоколебимият му блян към съвършенство се вписват идеално в нашите съществени полезности ", каза изпълнителният шеф на компанията Владимир Грозданов.

Майкъл Оуен е някогашен футболист на Ливърпул, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Нюкасъл Юнайтед и Стоук Сити. Най-значимият триумф в кариерата му е спечелването на " Златната топка " на Европа за 2001 година. Някои негови голове ще останат вечно в историята на футбола. Такива са попаденията му срещу Аржентина на Световното състезание през 1998, когато е на 18 години. Незабравим е и хеттрикът му за Англия срещу Германия в международна подготовка, както и двата му гола на финала за Купата на Англия срещу Арсенал през 2001 година. Има осъществени 40 гола в 89 мача като национал. На 19 март 2013 той разгласи отказването си от футбола.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР