Носителят на Златната топка за 1994 г. Христо Стоичков сподели

...
Носителят на Златната топка за 1994 г. Христо Стоичков сподели
Коментари Харесай

Рецептата на Стоичков: Чесън, лук и топла вода

Носителят на Златната топка за 1994 година Христо Стоичков показа пред испанския състезателен вестник " Mundo Deportivo ", че се пази доста деликатно да не се болести с ковид, най-много с цел да защищити околните си. От дома си в Маями, където е със фамилията си, той споделя, че животът в Съединени американски щати се е трансформирал в последните седмици.
“Много се вардя. Ям доста чесън, лук, пия топла вода и заставам дълго време под душа с гореща вода, с цел да се опазя от този вирус. Тук съм със фамилията си – с Мариана, моята брачна половинка, с тъщата ми, която е на 80 години и би трябвало доста да внимаваме с нея, тъй като вирусът е рисков най-много за възрастните. Дъщеря ми живее наоколо, само че от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава доста лесно”, разкри той.
“Мерките в Маями са все по-драстични. Първо учебните заведения се опразниха, по-късно плажовете. Следим с огромно внимание какво се случва в Италия и Испания. Вижте възрастта на умрелите. Удря най-лошо болните и възрастните. Аз съм роден състезател, през целия си живот спортувам. Здрав съм, само че внимавам доста, с цел да не засегна тези, които най-вече обичам”, показа Стоичков.
“В Испания би трябвало да сте деликатни. Знам, че броят на инфектираните и умрелите пораства, а лечебните заведения са претрупани. Този ковид ни дава доста ясна картина за света”, приключи Камата, представен от БГНЕС.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР