Носителят на титлата в италианската Серия А Милан гостува на

...
Носителят на титлата в италианската Серия А Милан гостува на
Коментари Харесай

Тежко ломбардийско дерби очаква шампиона на Италия

Носителят на купата в италианската Серия А Милан гостува на „ Атлети Адзури д`Италия “ на Аталанта в дуел от втория кръг в шампионата. Срещата в Бергамо стартира довечера тъкмо в 21:45 часа и може да я наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 3.

Бергамаските изпратиха забавни летни месеци. Те се разделиха с капитана си Ремо Фройлер и още няколко футболисти, измежду които Пиерлуджи Голини, който отиде чартърен във Фиорентина, Матео Песина, който е също чартърен, само че в родния си Монца, както и Алексей Миранчук – наем в Торино. Все отново „ нерадзурите “ от Бергамо бяха много дейни и с входящите прехвърляния, като разполагаем на наставника Гасперини към този момент са всички нови – Едерсон, Адемола Лукман и Брандън Сопи. Англичанинът даже означи първото си попадение при успеха с 2:0 над Сампдория в първия кръг на „ Луиджи Ферарис “.

Спечелилият през май 19-о Скудето отбор на Милан не изпраща лято, каквото всички почитатели на „ росонерите “ чакаха. Селекцията на миланския гранд не се разви съгласно упования метод, а за това спомогна и прехвърлянето на собствеността от хедж фонда Елиът към капиталовия фонд на Гери Кардинале. Все отново отборът съумя да притегли огромната си трансферна цел – Шарле Де Кетеларе, само че на много други фронтове се провали. В откриващия си дуел в шампионата „ Дявола “ удари Удинезе с 4:2 пред над 70 000 въодушевени почитатели на „ Сан Сиро “, само че днешното предизвикателство за Стефано Пиоли и първенеца е много по-сериозно.

Последните три дуела сред двата отбора приключват с триумф на Милан. Две от тези победи на „ росонерите “ пристигнаха точно на стадиона в Бергамо. Последната среща сред двата отбора от Ломбардия бе на 15 май тази година, като 7-кратният притежател на Шампионска лига съкруши с 2:0 „ Богинята “, с което напрактика съвсем си бе подсигурил купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР