Носителят на Купата на България за 2019 и 2020 г.

...
Носителят на Купата на България за 2019 и 2020 г.
Коментари Харесай

"Локо" стигна мъчно пръв до 1/4-финалите

Носителят на Купата на България за 2019 и 2020 година " Локомотив " (Пд) мина през иглени уши, с цел да доближи до 1/4-финалите в актуалното издание на шампионата. Пловдивчани завоюваха първия 1/8-финал в шампионата с 2:1 против гостуващия " Беласица ", само че разрешиха третодивизионният отбор да поведе в резултата посредством Димитър Стоев в 51-ата мин.

" Локомотив " въпреки всичко сподели, че е по-класният тим и направи късен поврат. В 73-ата мин. капитанът Димитър Илиев изравни от дузпа, отсъдена за нарушаване против него от страна на Атанас Димитров. Победният гол бе маркиран от различен национал - Бирсент Карагарен, който в 87-ата мин. се разписа от дребен ъгъл.

Силен мач за " Беласица " направи вратарят Здравко Димитров, а в 37-ата мин. Атанас Карачоров мазета шут на Илиев пред голлинията.

 

Треньорът на " Беласица " Саша Симонович, някогашен състезател на " Левски " и " Славия ", пък съобщи: " Показахме, че градим добър тим и играхме добре. Не мога да кажа, че сме надиграли " Локомотив ", само че стояхме равностойно. Имахме още шансове да вкараме, само че за нас целта е състезание. Ние опитахме да играем без боязън. Мисля, че направихме добър мач, защото сме две равнища под " Локо " (Пловдив) и се представихме почтено. Силите не ни доближиха, както и централизация. "

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР