Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще срещне словашкия

...
Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще срещне словашкия
Коментари Харесай

Локо Пловдив започва в Европа със Спартак Търнава или Радник Биелина

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще срещне словашкия Спартак Търнава или босненския Радник Биелина във втория квалификационен кръг на Лига Европа, отреди тегленият през днешния ден чоп за конкуренцията в Нион. “Смърфовете ” стартират непосредствено от втория кръг на конкуренцията, като ще бъдат домакини на първия мач в 25 юли, а седмица по-късно ще гостуват на реванша.

ЦСКА и Левски също научиха възможните си противници за втория кръг, в случай че се оправят с съперниците си на старта на шампионата. “Червените ” ще срещнат черногорския Титоград в първия кръг и при триумф ще премерят сили с Осиек (Хърватия), като първият мач би бил в България, а реваншът в Хърватия. Левски от своя страна може да играе против кипърския АЕК Ларнака или Петрокуб (Молдова) при победа над Ружомберок в първия кръг. “Сините ” ще бъдат посетители в първия мач и домакини на реванша, в случай че стигнат до втория кръг на Лига Европа.

Лудогорец също научи възможния си противник за втория квалификационен кръг на Шампионската лига – люксембургския Дюделанж или малтийския Валета. В първия кръг “орлите ” ще се изправят против Ференцварош (Унгария).

Ако доближи до втория кръг, Лудогорец ще бъде хазаин в първия мач против Дюделанж или Валета на 23/24 юли, а седмица по-късно ще гостува за реванша.

Два забавни конфликта ще има в нешампионския поток на квалификациите за Шампионската лига, като ПСВ Айндховен ще срещне швейцарския Базел, до момента в който Виктория Пилзен ще се изправи против Олимпиакос. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР