Носителят на Купата на България излиза в последния си двубой

...
Носителят на Купата на България излиза в последния си двубой
Коментари Харесай

Стоичков посочи за какво да се бори ЦСКА срещу Рома и отсече: Докажете, че можете

Носителят на Купата на България излиза в последния си дуел от груповата фаза на Лигата на конференциите, който се явява и финален мач от европейските клубни шампионати за отбора през сезона, откакто " алените " нямат късмет за продължение напред.
По подигравка на ориста, обстановката доста прилича миналогодишното присъединяване в Лига Европа. Тогава ЦСКА също нямаше шансове преди последния кръг и още веднъж посрещаше на Националния стадион " Васил Левски " италианския гранд Рома, като търсеше първи триумф в групите през акцията.
Тогава той бе реализиран след влиятелна победа с 3:1 в интерес на домакина. Легендата на българския отбор Христо Стоичков още веднъж по традиция надъха " армейците " преди конфликта и ги прикани да играят за достойнството на клуба, употребявайки персоналния си профил в обществената мрежа Facebook за задачата.
" Играйте за славата на ЦСКА! Докажете, че го можете! Успех на всички армейци! " - написа той. Мачът е довечера (09.12) от 19:45 часа. А на конференцията преди конфликта .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР