Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер говори

...
Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер говори
Коментари Харесай

Федерер: Сега с Надал и Джокович сме в различни категории

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер приказва пред медиите на виртуална конференция преди началото на АТР 250 тенис шампионата в Женева, където е лидер на схемата.

„ Има доста неясноти при моето завръщане. Сега с Надал и Джокович сме в разнообразни категории. След 10 мача ще мога по-добре да оценя обстановката, само че в този момент ни би ми се желало да се срещам с тях “, призна 39-годишният швейцарец.

„ Когато играх в Доха ме вълнуваше моето равнище, в съпоставяне със противниците. По време на тренировките разбрах, че съм подготвен за борба. Сега съм концентриран върху играта си на клей, а не върху моите съперници. Ако съм здрав, прекарам задоволително време на корта и получа убеденост, то тогава ще се върна измежду топтенисистите “, съобщи още Федерер.

Той съобщи, че поколението на Медведев, Циципас и Зверев е напреднало много, тъй че неговото завръщане ще бъде огромно тестване.

Федерер ще стартира присъединяване в Женева във втория кръг, където чака спечелилия от срещата сред Джордан Томпсън (Австралия) и Пабло Андухар (Испания).

Григор Димитров е четвърти в схемата и също стартира от осминафиналите на шампионата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР