Носителката на 23 титли от Големия шлем - Серина Уилямс,

...
Носителката на 23 титли от Големия шлем - Серина Уилямс,
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Щях да съм в затвора, ако бях постъпила като Зверев


Носителката на 23 трофеи от Големия шлем - Серина Уилямс, разяснява обстановката с експлоадирането на сътрудника й Александър Зверев против арбитър на стола по време на мач на двойки в Акапулко.

Германецът си изпусна нервите, защото не беше склонен с някои разисквания, и стартира да блъска с ракетата си по стола на съдията, за което беше отхвърлен от шампионата и санкциониран с 40 000 $.

" Категорично има двоен стандарт. Ако аз бях направила нещо такова, евентуално към този момент щях да съм в пандиза. Напълно сериозна съм, не се майтапя. В такива обстановки виждаме двойния стандарт в Тура ", разяснява някогашната номер 1 при дамите.

През 2019 година американката упрекна в сексизъм съдията на финала на US Open, когато се стигна до един от най-големите кавги в тениса.
Снимка: Reuters

Тогава американката загуби от японката Наоми Осака с 2:6, 4:6, а по време на мача на няколко пъти влезе в пререкания със съдията и даже го назова " апаш ".

Тя се върна към спомените си от 2009 година, когато беше санкционирана със 175 хиляди $ и подложена на 2-годишна пробация за нападателно държание по отношение на Ким Клайстерс на US Open.

" Веднъж бях на пробация, което демонстрира какви са наказванията в един случай и какви се постановат в различен, когато има експанзия ", добави още Серина Уилямс.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР