Носителите на най-престижните награди в автомобилната индустрия за 2022 г.

...
Носителите на най-престижните награди в автомобилната индустрия за 2022 г.
Коментари Харесай

TRUCK EXPO 2022 отвори врати в Пловдив, на територията на Международния панаир

Носителите на най-престижните награди в автомобилната промишленост за 2022 година и голям брой министър председатели чакат посетителите на най-голямото ревю за камиони, рейсове и профилирани транспортни средства у нас

Започва същински празник на технологиите и нововъведенията в превоза! TRUCK EXPO 2022 отвори порти от през днешния ден до 18 юни на територията на Международен панаир – Пловдив. Повече от 40 изложители, представляващи над 100 международни марката, демонстрират цялата гама търговски транспортни средства, артикули и услуги за товарния авто превоз. 15 автомобилни министър председатели, 12 000 кв.м. изложбени и сервизни площи, още толкоз тест драйв зона и доста изненади чакат посетителите на най-големият авто конгрес у нас. Организатор на ревюто е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Гледката е впечатляваща, сподели вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройство Гроздан Караджов, който откри форума. „ Автомобилната промишленост се развива бързо, технологиите несъмнено изпреварват регулацията и развиването на инфраструктурата. Ние би трябвало да отговорим на нуждата от сигурност на пътя за всички участници в придвижването, тъй като „ умните “ транспортни средства изискват по-добри пътища, съвременни знаци, съответна маркировка, осветяване, гъвкави системи за сигурност “. Министърът добави, че по Програмата „ Развитие на районите “ до 2027 година са планувани близо 638 млн. лв., от които 125 млн. лева за зарядна инфраструктура за електрически коли. В Националния проект за възобновяване и резистентност са планувани 100 млн. лв. за планове за резистентен градски и междуградски превоз в 40 общини, включително за доставка на транспортни средства за публичен превоз с нулеви излъчвания. По думите му с измененията в Тарифата за тол системата ще се приложи на процедура правилото „ замърсителят заплаща “ и по този начин притежателите на тежкотоварни коли ще имат мощен тласък и мотивация да влагат във висок екологичен клас транспортни средства.

Заместник-председателят на Асоциацията на автомобилните производители и началник на секция „ Товарни коли “ Георги Загоров пожела триумф на всички изложители на петото издание на TRUCK EXPO. „ За нас е изключителна чест в тези турболентни времена да се активизираме и да покажем най-новото в технологиите, свързани с товарните коли. Надявам се и експертите в сферата, и феновете на тази техника, да имат своя празник на този конгрес, с многочислени потребни и приятни моменти с най-новите коли и техника “, добави Георги Загоров.

В TRUCK EXPO вземат участие водещите международни марки тежкотоварни коли BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Представени са най-новите модели, технологии и съоръжение в категория N1, както и богато многообразие от ремаркета и полуремаркета на SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET, хидравлични системи за товарни коли, компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

На специфична конференция бе показан първият цифровизиран флот в България и един от първите такива в Европа, формиран от интернационалния камион на годината DAF XF, оборудван с най-новото ремарке на Schmitz Cargobull – EcoFlex. Транспортната компания EuroSpeed показа филм за резултатите от тест на композицията по най-натоварените пътища в Европа.

Международното ревю по традиция притегля както експерти и профилирана аудитория от България и чужбина, по този начин и необятна публика от фамилии и почитатели на тежките машини. Тук всеки намира нещо забавно за себе си - освен в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, само че и ново схващане за промишлеността на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и различни горива в товарните транспортни средства за къси и дълги дистанции, системи и съоръжение за съгласуваност, удобства при шофиране, сигурност, сигурност и комфорт на пътя. Всички коли могат да бъдат прегледани и тествани в тест-драйв за експерти. Още доста разнородни презентации и извънредни събития в границите на ревюто ще показват най-актуалните вести от промишлеността.

Работното време за гости е от 10:00 до 18:00 часа на 16 юни и 17 юни, и от 10:00 до 16:00 часа в съботния ден (18 юни). Входът е свободен след регистрация през уеб страницата на ревюто www.truckexpo.eu.

*Източник: TRUCK EXPO 2022
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР