Носилият екипите на Реал Мадрид, Байерн и Порто по европейските

...
Носилият екипите на Реал Мадрид, Байерн и Порто по европейските
Коментари Харесай

Хамес провали Сао Пауло

Носилият екипите на Реал Мадрид, Байерн и Порто по европейските терени Хамес Родригес бе антигерой на Сао Пауло, изпускайки дузпата, която прати бразилския гранд зад борда на Копа Судамерикана.

Колумбийският кумир е част от една от най-любопитните селекции за сезона в Южна Америка, паралелно с паметни герои като Рафиня (европейски първенец с Байерн), Лукас Моура (дългогодишен ас на ПСЖ и Тотнъм), Алешандре Пато (някога звезда на Милан, броен за суперталант на селесао) и други.

Но този отбор срещна на четвъртфиналите ЛДУ Кито от Еквадор, като след 1:2 в първия мач, съумя да завоюва реванша с 1:0 се стигна до дузпи.

В тях Хамес изпусна единствен, а останалите девет удара бяха осъществени, в това число от паметния Паоло Гереро - 39-годишния перуанец, който също в миналото бе в Байерн. Сега води офанзивата на ЛДУ Кито.

На полуфинала отборът от Еквадор ще срещне аржентинския Дефенса и Хустисия, а другата двойка е бразилска: Коринтианс - Форталеза.

В по-силния шампионат Копа Либертадорес цели три от четирите полуфиналисти са от Бразилия.

Флуминензе довърши стартирано против парагвайския Олимпия с 3:1 като посетител (5:1 общ резултат), с цел да си обезпечи среща с Интернасионал.

Другата двойка е Палмейрас против аржентинския Бока Хуниорс.

Последните три финала на Либертадорес бяха напълно бразилски, а в този момент, в случай че не се намеси гранда от Буенос Айрес, ще се случи за четвърти следващ път.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР