Нощта премина сравнително спокойно, с няколко часово затишие, в полунощ

...
Нощта премина сравнително спокойно, с няколко часово затишие, в полунощ
Коментари Харесай

Цветана Балабанова: Голяма част от цивилното население се надява войната да приключи най-скоро

" Нощта мина относително умерено , с няколко часово мъртвило, в среднощ се чуха сирените за въздушна паника и се скрихме в бомбоубежището, за трепа поредна нощ бяхме там. Като на сутринта чухче още веднъж спорадични гърмежи и картечен огън ", сподели пред БНР кореспондентът на БТВ в Киев Цветана Балабанова. " Очакванията от договарянията са разнообразни. Голяма част от цивилното население се надява войната да завърши най-скоро. Разбира се, всички се надяват на мир.

Но някои чакат тези договаряния да не донесат неотложен резултат, а по-скоро някаква пауза, която за разреши на украинскта страна да закрепи още повече позициите си, с цел да не наподобява като губеща страна , да не наподобява изнудвана от съветския президент Владимир Путин.

За да се завърнат в Украйна привиканите от Зеленски украйнци, които да се сражват дружно с армията, да се приготвят по-добре тези доброволчески формирования, които се въоръжиха последните дни в помощ на украинската войска ", описа още журналистът.

Тя сподели също, че са видели хора след края на комендантския час , тълпи към момента няма, тъй като заплахата остава и ни предизвестиха, че могат да се водят към момента улични боеве в избрани квартали в столицата. Центърът е много запустял, само че е позволено да се излезе на улицата за малко, с цел да се купят храна или медикаменти, сподели още за " Хоризонт до обед " Цветана Балабанова.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР