Носенето на маска вече не е задължително за имунизираните в

...
Носенето на маска вече не е задължително за имунизираните в
Коментари Харесай

Велик ден за Америка: Облекчения в носенето на маски!

Носенето на маска към този момент не е наложително за ваксинираните в Съединените щати, реши Центърът за надзор и предварителна защита на заболяванията. Президентът Джо Байдън съобщи, че това е популярен ден за страната, а посланието му беше победоносен завой в траялите една година апели от негова страна за носене на маски.

Джо Байдън излезе без маска за прочувствено послание от Белия дом и разгласи основна победа в борбата против ковид.

" Велик ден, крайъгълен камък. Това стана допустимо от изключителния триумф, който имахме с бързата имунизация на толкоз доста американци. 250 милиона дози за 114 дни и към този момент виждаме резултатите ".

Ако сте имунизирани можете да свалите маските и да вършиме всичко, което сте правили преди пандемията, добави Джо Байдън. Ако не - носите маска, с цел да пазите себе си и всички останали, които отхвърлят имунизация - изборът е ваш, сподели американският президент.

В 49 от 50 американски щата броят на новите инфекции понижава, " Ню Йорк таймс " оповестява, че броят на пациентите в болница е най-нисък от април 2020-а, смъртните случаи са с 80 на 100 по-малко.

" 580 хиляди и 73 изгубени човешки живота. Толкова доста празни столове, толкоз доста мъже и дами желаят да се облегнат на своята половинка, само че нея я няма, майки и татковци, синове и дъщери, сестри, братя, чичовци, съседи и сътрудници. Обещавам ви, че ще пристигна денят, в който споменът за всички тях ще извика усмивка, а не сълзи в очите. В този миг ще знаем, че сме преодоляли това, само че пътят е дълъг ".

Почти 60% от възрастните американци към този момент имат една или повече дози, а през вчерашния ден стартира и имунизация на деца от 12 до 15-годишна възраст с имунизацията на " Пфайзер ".

И въпреки всичко носенето на маски остава наложително в самолети, рейсове, влакове и други форми на публичен превоз.

Тези, които идват от чужбина и са ваксинирани, въпреки всичко ще би трябвало да имат тест, изработен три дни преди полета им или да покажат документ, че са прекарали Covid-19 през последните 3 месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР