Носенето на червено червило е наложително за всяка жена в

...
Носенето на червено червило е наложително за всяка жена в
Коментари Харесай

Как да бъдем още по-уверени с червено червило?

Носенето на алено червило е неотложно за всяка жена в избран стадий от живота й. Нанасянето му е доста елементарно, а коригирането още повече – с пръст или с памучен тампон. Оказва се, че девойките, които постоянно употребяват този колорит, имат някои дребни, с които то изпъква и наподобява доста по-добре на устните. 

Червеното червило от време на време може да наподобява много жестоко и мощно при ярки светлини или през по-топлите месеци, когато носенето на тежък грим е груба неточност. В случая обаче нанасянето на хайлайтър на скулите ще добави оня необходим лъчезарен и пресен резултат, който търсим, а потупването му с четка над горната джука ще обезпечи плътни и сочни устни. 
               
на Ное 9, 2019 в 8:27 PST

При алените устни е добре на очите да нанасете поне спирала и да оформте на веждите за по-добър резултат на и осигуряване на баланс сред долната и горната половина на лицето. Най-добра естетика има между котешкото око и аленото. Може да ви наподобява като че ли комбинацията сред двете ще бъде прекомерна, само че в действителност те чудесно се допълват. 
               
на Сеп 25, 2019 в 12:00 PDT

Ако обаче сте огромни почитатели на смелите съчетания, имаме чудесно решение – червени устни и... сребристи сенки. Да, казахме, че е за смели дами. Истината е, че е доста значима част от грима, който включва алените нюанси на червилото. На церемонията на премиите " Златен глобус " тази година Кат Греъм се довери на изцяло контрастна композиция – лилави сенки на очите и яркочервени. Напоследък съчетанието на разнообразни цветове в грима е топ наклонност в Инстаграм, а дали ще се задържи този тренд – следва да разберем.
               
на Яну 6, 2020 в 3:04 PST
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР