Норвежката столица Осло ще затвори всички прогимназии и гимназии и

...
Норвежката столица Осло ще затвори всички прогимназии и гимназии и
Коментари Харесай

Осло затваря училища заради ръста на случаите на коронавирус

Норвежката столица Осло ще затвори всички прогимназии и гимназии и ще ограничи посетителите в частните домове до двама души до началото на април като мярка против разпространяването на ковид. Това оповестиха градските управляващи, представени от Ройтерс.

" Няма подозрение, че в този момент сме в трета вълна ", сподели на конференция ръководителят на градската администрация Раймонд Йохансен. По думите му с новите ограничавания, прибавени към всички към този момент настоящи, ще са налице най-агресивните ограничения, въвеждани в Осло от началото на пандемията.

Детските градини и началните учебни заведения остават отворени, само че регионите в столицата с най-високо равнище на заразявания ще преминат към онлайн образование за по-големите деца от началните учебни заведения. Според управляващите множеството нови заразявания са измежду децата.

В столичния район, където господства откритият на първо време във Англия вид на ковид, локалните управляващи затвориха магазините, които не са от първостепенно значение, както и учебните заведения, а също по този начин ограничиха заведенията за хранене да оферират храна за у дома.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР