“Нормативи от късния социализъм от средата на 80-те години, писани

...
“Нормативи от късния социализъм от средата на 80-те години, писани
Коментари Харесай

Нормативите ни за детски градини и ясли са остарели, разкри Тодор Чобанов

Нормативи от късния социализъм от средата на 80-те години, писани за “Люлин ” и “Младост ”, задават това по какъв начин ще се строят детските градини. Има места, квартали, където няма да има терени ”. Това посочи зам.-кметът на София Тодор Чобанов по време на взаимен брифниг с просветителния министър.
София е изправена пред огромни провокации. В осъществяване сме на 145 обекта, има неведнъж отправено увещание да се обезпечат нужните терени с цел да се обезпечат градежите на ясли и градини.
 Нов значим аршин за влизане в ясла и детска градина готви Столична община Нов значим аршин за влизане в ясла и детска градина готви Столична община
От Столична община оферират промени в метода за класиране за ясли и детски градини за по този начин наречения " аршин уседналост ", оповестява Н...
Заместник-кметът на София предизвести, че като общество, пред нас стои огромна отговорност. . Чобанов благодари на държавното управление за отпущането на 65 млн. лева на София за нови детски градини и ясли.
" В момента сме в действително осъществяване на 14 обекта - 12 детски градини и 2 ясли. 16 са в развой на планиране, т.е. в развой на подготовка. Има експлицитни инструкции от кмета на София до всички районни кметове да обезпечат нови терени, нови благоприятни условия, тъй като тези средства би трябвало оптимално бързо да бъдат вложение в нови обекти в целия град и изключително там, където има огромна потребност ", съобщи Чобанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР