Нормално и спокойно протича приемането на изборните книжа в зала

...
Нормално и спокойно протича приемането на изборните книжа в зала
Коментари Харесай

Спокойно протича приемането на протоколите от изборите в Арена Армеец

Нормално и умерено протича приемането на изборните бумаги в зала " Арена Армеец ". Над 360 протокола от секционни изборни комисии са към този момент признати, което е над 1/3 от общия брой. Процесът става по-бързо, защото няма толкоз неточности в протоколите, колкото предишния път. Предполага се, че към 5 ч сутринта ще бъдат признати всички изборни бумаги.

На балотажа се отбелязва по-слаба изборна интензивност за София - към 40%, спрямо първи тур. В днешния избирателен ден в столицата е имало и по-малко сигнали за нарушавания. Най-драстичният от тях е бил във Филиповци за пазаруване на гласове, като той е предаден към ЦИК и Министерство на вътрешните работи.

Тази вечер пред " Арена Армеец " дойде ръководителят на инициативния комитет, издигнал Мая Манолова за кмет на София - Никола Вапцаров. Той е изискал да влезе вътре и да види по какъв начин върви приемането на протоколите, защото по думите му, единствено сред 2 и 3% е разликата с претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова и данните би трябвало да се обработват извънредно тъкмо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР