Нормално е да ви се спи след безсънна нощ. Но

...
Нормално е да ви се спи след безсънна нощ. Но
Коментари Харесай

7 причини защо се чувствате сънливи

Нормално е да ви се спи след безсънна нощ. Но какво значи това, в случай че непрекъснато изпитвате предпочитание за сън? Има доста аргументи за това положение, само че някои от тях демонстрират съществуването на съществени болести.

1. Калориен и витаминен недостиг

Ако спазвате прецизна диета или пропускате хранения заради липса на време, тялото ви изпитва не калориен и витаминен недостиг.

В такава обстановка планирайте по-добре храненията си за деня: вземете със себе си ядки, плодове, сушени плодове и самун и хапвайте от тях сред главните хранения за деня. По този метод даже и да пропуснете обяда, ще възстановите енергийните ресурси на организма си. Не забравяйте, че вашето здраве зависи от храненето ви.

2. Заседнал метод на живот

Умората денем може да бъде породена от липса на физическа интензивност, както и от наднормено тегло. Трябва да сте непрекъснато в придвижване, с цел да се чувствате енергични и дейни.

Тренировките заран и упражненията денем ще ви обезпечат сила. Те ще ви оказват помощ да се освободите от непотребните килограми.
 Три нездравословни последствия за здравето, в случай че пиете единствено кафе за закуска Три нездравословни последствия за здравето, в случай че пиете единствено кафе за закуска
За да се разсънят и да получат прилив на жизненост, доста хора избират да пият кафе. Само една ободряваща напитка заран без пълноценн...

3. Стрес и отмалялост

Тялото е изтощено от непрекъснатия стрес: с изключение на унесеност, нервното напрежение предизвиква главоболие, отмалялост и мускулни болки.

Избягвайте хора и обстановки, които могат да ви основат дискомфорт. Опитайте се да започнете да медитирате, прилагайте дихателните техники, които ще ви оказват помощ за облекчение на напрежението и ще отвлекат вниманието ви от неприятните мисли.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР