Нормален летен сезон без големи амплитуди, положителни или отрицателни. Такава

...
Нормален летен сезон без големи амплитуди, положителни или отрицателни. Такава
Коментари Харесай

Концесионерите на българските плажове предупредиха, че догодина цените ще се по-високи

Нормален летен сезон без огромни амплитуди, позитивни или негативни. Такава равносметка направи концесионерът на варненските плажове " Офицерски-изток " и " Панорама-юг " Дирон Ръсовски, който е част и от Асоциацията на концесионерите на морски плажове. Тази година работихме при 5 лева за чадър и 5 лева за шезлонг, непроменени от 10 година

Но може би тези равнища бяха за последна година, тъй като повече няма да има стопански смисъл да поддържаме тези нива на цените. Концесията ни е за 15 година, това е една дълготрайна инвестиция и е мъчно за един или два сезона да се излезе на облага, само че се надяваме да влезем в нормите, които сме очаквали, разяснява още концесионерът пред БНР.

След епохата COVID-19, границите са отворени и софиянци още веднъж потеглиха на море в Гърция. За тях просто е много по-близо, пътуват час и половина до границата, а до нашето море 5 часа и половина. 

Концесионерите понижават броя на спасителите по Българското Черноморие с 30 %. След 15 септември на доста от плажовете ще останат единствено обходни двойки, до момента в който има туристи. Това се прави всекидневно през септември, защото броят на плажуващите понижава, а част от спасителите са студенти, сподели Ръсовски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР