Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Брутални подробности около убийството в Негован

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Излязоха нескрито брутални детайлности към двойното ликвидиране в с. Негован. Двамата задържани през вчерашния ден мъже са създали признания. Това са двама строителни служащи от София, на 39 и 44 години. Те са престъпно проявени, единият от тях е лежал в пандиза, заяви Нова тв.

Вече стана ясно, че жертвите са някогашният треньор по битка Йордан Атанасов и брачната половинка му Мариана.

Първоначално, при разпитите, задържаните са си прехвърляли виновността за това кой е физическият причинител на двойното ликвидиране. По-късно единият от тях е признал, че той е натиснал спусъка на противозаконен револвер със заглушител. Убийството е било осъществено на 14 юли в жилището на жертвите на централния столичен бул. " Витоша ".

След изстрелите арестуваните разчленили телата на убитите в банята на жилището. Натъпкали ги в бидони и ги откарали край Негован.

После се върнали в жилището и усърдно го почистили с белина. Въпреки това, не са съумели да заличат всички следи, сподели вътрешният министър Младен Маринов на брифинг в сряда.

Целта на убийството е била грабеж. Двамата строителни служащи са разбрали, че фамилията е заможно, тъй като е направило няколко имотни покупко-продажби в последните години. Двамата мъже мислели, че жертвите държат в дома си пари от продажбата на техен апартамент в столичния квартал " Гоце Делчев ". Причината била, че Атанасов им се оплакал, че банките имат доста огромни лихви.

По тази причина двамата мъже, които работили като строителни служащи и към година правили ремонт на жилището на някогашния треньор по битка, решили, че сумата може да не е импортирана в банкова сметка. Оказало се обаче, че това не е по този начин.

След като не намерили парите в жилището след убийството, те откраднали полезности на фамилията. Част от тях са открити в жилище на задържаните.

Разследващите са разкрили револверът,с който е осъществено убийството в работилница в Техническия университет. Иззет е и различен револвер.

Преди да бъдат арестувани двамата престъпно проявени са били следени от полицията през последните шест дни.

За да стигнат до тях проверяващите са оценени над 11 000 покупко-продажби с жилища, непотърсени пенсии от пощенски служби и банки, където не са попаднали на съвпадане. Претърсени са 11 адреса.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР