Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Радев: Коронавирусът се оказа безобиден, но щамът на Шипка – твърде опасен

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Това е сърцето на България, това е духът на България! Както е споделил Вазов – „ Не се гаси туй, що не гасне. “ Благодаря на всички българи, които макар всички операции, се качиха на върха. Това са опълченци на историческата памет, които не са се подали на вируса на операциите, съобщи президентът Румен Радев на връх Шипка. Държавният глава се качи на върха и взе участие в тържествата по случай Националния празник на България, макар известията на Областната администрация в Стара Загора, че формалните ритуали се анулират.

Румен Радев бе посрещнат с овации и възгласи от стотиците българи, които също се качиха до върха, макар студа, мощния вятър и мъглата.

В отговор на въпроса за какво не е спазил заповедта на Областната администрация в Стара Загора, президентът съобщи: " България даде принос в медицината – изолира два варианта на ковид. Софийският вариант се оказа доста безопасен, и по тази причина там тържествата не са анулирани, а вариантът на Шипка - твърдеопасен. Надявам се ръководещите да бъдат толкоз загрижени и в бъдеще за здравето на българите ".

Ако властта се грижеше толкоз за здравето на българина, нямаше да събираме всяка година пари за Българската коледа, акцентира още президентът.

Радев поздрави всички тези, които не са се поддали на операцията. Както и всички българи от цялата страна, които носят в сърцата си България и мощния свободомислещ български дух.

Пожелавам на всички на днешния Национален празник да носят в сърцата сБългария и свободолюбивия български дух, добави президентът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР