Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

БСП: Да върнем достойнството на всеки българин

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Събрали сме се тук, на Историческа поляна под връх Бузлуджа, с цел да защитим правата на всички българи. С тези думи се обърна към десетките хиляди социалисти на събора на Българска социалистическа партия депутатът Георги Гьоков. Той приветства празника на левицата от името на домакините от Стара Загора.

Многохилядно алено море ме прави горделив, че числя се на партия със 128 годишна история, чийто създатели – Димитър Благоев и неговите съратници са поставили основите на социалистическо придвижване в България и са дали вяра на ескплоатираната работническа класа за тъждество, приятелство и независимост, съобщи Гьоков.

Днес капитала и неолиберализма още веднъж са в нахлуване и огромна част от българите живеят на ръба на оцеляването, а 1,3 млн. пенсионери живеят под прага на бедността. Трябва да има партия като Българска социалистическа партия, която да пази техните ползи уверен е социалистът. Гьоков изясни, че Българска социалистическа партия е една от дребното партии в света и Европа и единствената в България, която може да събере на едно свято за нас място - десетки хиляди хора единствено с една концепция - за тъждество и независимост и от една фантазия - за правдивост.

Предстоят ни доста борби. Шайката която управлява страната ни сега би трябвало да бъде свалена. Първо ни следва борбата за локалните избори. На тях ще се явим с почтени претенденти и уверени в успеха! Надеждата на хората да бъдат най след това свалени ГЕРБ от власт е в нас, в нашите претенденти за кметове и за общински съветници. И ние сме длъжни да победим и да стартираме борбата за спасяването на България, обърна се Гьоков към множеството на поляната. И изрази убеденост, че идната година на Бузлуджа най-малко половината от регионалните градове и по дребните общини ще са с кметове от Българска социалистическа партия. А когато дойдем на тази поляна да честваме 130-тата си годишнина министър председателят на Република България ще се споделя Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия ще ръководи страната, с цел да осъществя обществената си политика, записана във „ Визия за България “, безапелационен бе Георги Гьоков.

От името на габровските домакини приказва Николай Григоров, ръководител на Областния съвет на БСП-Габрово. Всяка година се събираме десетки хиляди социалисти на тази поляна с цел да черпим сили и ентусиазъм, кураж и религия, мъдрост и очакване в сложната ни борба за самун и независимост за всеки българин, Григоров. Той акцентира, че Българска социалистическа партия е страж на историческия спомен за всички, които са пролели кръвта си за национални и обществени свободи. „ Българска социалистическа партия е единствената мощ която може да се изправи против мракобесието и пълзящата тирания, които обгръщат България. В тази борба ние не сме сами. На наша страна е историческата правдаи стотици хиляди почтени българи, които ни имат вяра, които ще ни поддържат и които ще ни последват. Нито те нито историята няма да ни простят в случай че в този съдбоносен миг се огънем, проявим уязвимост и самомнителност и не доведем тази борба до край, съобщи Григоров. По думите му следва конфликт сред две идеологии - арогантсността и цинизма на управяващите и вярта на левицата, че може да върне достойснтвото на всеки един български жител и има бъдеще за нас и нашите деца.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР