Номинираната за Оскар българска актрика Мария Бакалова ще има водеща

...
Номинираната за Оскар българска актрика Мария Бакалова ще има водеща
Коментари Харесай

Мария Бакалова като Ивана Тръмп в филм за бившия американски президент


Номинираната за " Оскар " българска актрика Мария Бакалова ще има водеща роля в биографичен филм за някогашния американски президент Доналд Тръмп, съобщава  " Гардиън ". Тя ще си партнира със звездата на Marvel Себастиан Стан и Джеръми Стронг ( " Наследници " ).

Мария Бакалова ще влезе в ролята на Ивана Тръмп, първата му брачна половинка, а Себастиан Стан ще влезе в облика на 45-ия американски президент. 

Работата по кино лентата на иранския режисьор Али Абаси стартира тази седмица. Сценарист на биографичната продукция е журналистът и публицист Гейбриъл Шърман. Неговата книга The Loudest Voice in the Room за създателя на Fox News беше приспособена в минисериал през 2019 година

The Apprentice се разказва като роман за властта и упоритостта в свят на безнравственост и машинация. Действието се развива през 70-те и 80-те години на предишния век. Филмът наблюдава по какъв начин Тръмп става магнат и по какъв начин се построяват връзките му с Рой Кон - юрист със противоречива известност, трансформирал се в негов наставник, в чиято роля чакаме да забележим Джеръми Стронг, който получи трета номинация за премия " Еми " за облика на Кендъл Рой в  " Наследници ".

 
Погребението на Ивана Тръмп събра цялото семейство

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР