Номинацията на прокурорската колегия означава доверие, не толкова за мене,

...
Номинацията на прокурорската колегия означава доверие, не толкова за мене,
Коментари Харесай

Иван Гешев ексклузивно пред БНТ: Аз съм несистемен играч

Номинацията на прокурорската гилдия значи доверие, не толкоз за мене, що се касае за сътрудниците, с които работим дружно. Срещу това доверие стои отговорност, аз не съм човек, който бяга от отговорност. Това разяснява първият претендент за идващ основен прокурор Иван Гешев извънредно пред репортера ни Иво Никодимов. Той беше безапелационен, че е непостоянен състезател и не е част от статуквото.

Дали има един или повече претенденти за поста, не изключва надпреварата. Калта към този момент се изсипва...колко кално ще бъде? Може би една концепция повече от всеки различен път.
Гешев беше безапелационен, че няма от какво да се тормози и срами - не разполагам с асансьор, който да стига до хола.

Неудобен ще съм за политическия кръг и обвързваните с него медии, гравитиращи към подсъдимия Прокопиев. На последващо място са емблематични лица на прехода, мутри, държавни чиновници, наказани или обвинени, сподели Иван Гешев.

Той сподели, че един път е виждал Делян Пеевски един път в живота си при снемането на кореспонденция преди 4-5 години. Не виждам спънки правосъдната власт да контактува в границите на законовите си пълномощия с всяка една власт.
 Кой е Иван Гешев? Кой е Иван Гешев?
Ако бъде определен за основен прокурор, Иван Гешев ще бъде първият от средите на държавното обвиняване на този пост след 1992 година. Цялата му кариера е с...
Приятелският ми кръг е от 80-те години - съученици, другари от блока, естествено, че ще има аспект да пострадат, защото като не могат да намерят нещо за тебе, нападат другари, родственици.
Как би трябвало да се развива държавното обвиняване?

Искам прокуратура, която да е отворена към проблемите и болките на хората, безапелационен беше Гешев. Той сподели, че не харесва революционните способи. Много неща би трябвало да бъдат надградени. Не споделя визията, че всичко би трябвало да бъде стартирано изначало.

По думите му профилираната прокуратура, вследствие на пълномощията, е във фокуса на публичното внимание. По оценка на Европейска комисия тя се оправя извънредно добре, сподели Гешев. От нея ще се чакат по-сериозни резултати за противопоставяне на корупцията по високите етажи на властта.

ХАКЕРСКАТА АТАКА В Национална агенция за приходите

Според Иван Гешев отговорността се трансферира от причинителя към жертвата. Отначало следствието е почнало към лицето, за което се знае. Обвиняемият е единствено оръдие, маша. Фирмата, в която той работи, се занимава с кибер рекет. Дали цялата компания или обособени хора - това е водеща версия, по която се работи.

Единият длъжностен компютър на Кристиян Бойков е разкриптиран, потресаващо е наличието в него, въпреки и 1/1 000 000 от цялата информация по случая. Ако си почтен, за какво не дават информацията, попита Гешев? Има информация за нерегламентиран достъп до над 100 бази данни. Вижда се опит за хакване върху уеб сайтове, застрахователни сдружения, търговски организации, сподели заместител основния прокурор.
 Иван Гешев е първият номиниран за нов основен прокурор Иван Гешев е първият номиниран за нов основен прокурор
Сегашният заместник-главен прокурор Иван Гешев е претендент за поста основен прокурор. Предложението беше направено на съвещание на Висшия правосъден съвет....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР