Номинациите за местните избори започнаха. В София ГЕРБ отново ще

...
Номинациите за местните избори започнаха. В София ГЕРБ отново ще
Коментари Харесай

Фандъкова срещу Свиленски и Мая Манолова в битка за кмет на София?

Номинациите за локалните избори започнаха. В София ГЕРБ още веднъж ще заложат на Йорданка Фандъкова. Очаква се Българска социалистическа партия да повдигнат против нея депутата Георги Свиленски. Мая Манолова също е вероятен участник във вота като самостоятелен претендент.
В София Фандъкова евентуално ще се изправи против самостоятелния претендент Мая Манолова и народен представител от левицата, заяви още bTV.

В ГЕРБ нощес е заседавала Изпълнителната комисия, на която е решено да се разпратят инструкции до общинските организации да стартират номинации до седмица, с цел да може до 10 август да са завършили. Имената на претендентите ще са ясни при започване на септември. Вече е ясно обаче, че партията ще заложи още веднъж на кметовете си в София, Варна, Бургас и Стара Загора.

Движение за права и свободи стартират подготовката си за вота на следващия ден, на съвещание на Централния си съвет. Вече е ясно обаче, че в Кърджали още веднъж ще заложат на Хасан Азис, против който ГЕРБ изправят регионалния шеф Никола Чанев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР