Номинации за постовете на министрите в оставка Ивайло Московски, Валентин

...
Номинации за постовете на министрите в оставка Ивайло Московски, Валентин
Коментари Харесай

Цветанов: Номинации за нови министри от понеделник

Номинации за постовете на министрите в оставка Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Ненков ще се вършат при започване на идната седмица.  Кандидатури има задоволително, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във Варна. 
 Прокуратурата: Написали акт на инвалида, блъснат от бащата на президента  Бащата на президента Радев блъснал с колата си неработоспособен (видео)
Управляващите не считат, че тримата министри, които подадоха оставки поради злополуката край Своге, имат директна виновност, само че поемат политическа отговорност. Всеки би трябвало да си тежи на мястото, отговорността, която нося в момента като ръководител на ПГ на ГЕРБ, при тази съпротива в българския парламент, е голяма отговорност, изясни Цветанов в отговор на въпрос дали би приел кандидатура за министър на вътрешните работи. 

Нека президентът да има доблестта и отговорността да застане като президент на страната, а не като партиен функционер на Българска социалистическа партия да „ клати “ страната, коментира Цветан Цветанов, който взе участие в 11-ия летен университет на МГЕРБ под мотото „ Само истината, НЕ на подправените вести “ в к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “, цитиран от Фокус. „ Насреща си имаме креслива съпротива, която стартира да дава морални оценки. Самата тя не може да излезе от модела, който сътвори през годините, когато е взела участие във властта или в реалния политически живот в страната “, разяснява той.

Според него Българска социалистическа партия са съумели по някакъв метод да отклонят общественото внимание от тематиката, обвързвана с пътния случай, в който е взел участие бащата на президента Румен Радев. „ Искам да попитам президента - по какъв начин по този начин за пътния случай с неговия татко дава съвсем различна оценка, противоречаща на тази за Своге. Раздухано от институциите ли е, в случай че почтеният човек е изкаран отговорен, в случай че виновният човек – бащата на президента, е изкаран почтен. Това раздухване на проблема, с цел да може да имаме някакви медийни вести ли е “, попита Цветан Цветанов.

„ За всички е ясно, че навлизащият автомобил, управляван от бащата на президента Радев, в действителност е лишил преимуществото на индивида. Нека президентът да има доблестта, да има отговорността и да застане като президент на страната, а не като партийният функционер на Българска социалистическа партия да клати страната, да сътвори чувството, че институциите отсъстват и не работят. А в същото време споделя, че институциите са тези, които би трябвало да си свършат работата по неговия случай на неговия татко “, прикани Цветанов.

„ Какво щяхме през днешния ден да обясняваме, в случай че индивидът от триколката беше умрял. Срещал съм се с доста родители на починали хора – било на пешеходни пътеки, било при тежки пътни произшествия, и постоянно сме желали да има правдивост “, акцентира той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР