Ножарят, който закла шестима души при съботното ужасяващо нападение в

...
Ножарят, който закла шестима души при съботното ужасяващо нападение в
Коментари Харесай

Нападателят от Сидни разкритикува местния бизнес с ножове за притъпяване на остриетата му години преди клането

Ножарят, който закла шестима души при съботното ужасяващо нахлуване в Сидни, един път атакува бизнес с ножове онлайн, като ги осъди за „ затъпяване “ на остриетата му.

Joel Cauchi е посочен като 40-годишният мъж, който намушка смъртоносно шестима членове на публиката, преди да вдигне ножа към служител на реда, който го простреля. Сред жертвите му бяха 38-годишната майка Ашли Гуд, чието бебе също беше тежко ранено при офанзивата, 25-годишната Доун Сингълтън, Джейд Йънг, Пикрия Дарчия, 55, и охранителят Фараз Тахир.

Още осем души, в това число деветмесечното бебе на госпожа Гуд, бяха ранени и откарани в болница вследствие на офанзивите. Бебето е претърпяло незабавна интервенция и сега „ се оправя добре “, удостовери фамилията.

Сега смразяващите изявления във Фейсбук, направени от Cauchi, се появиха още веднъж, до момента в който полицията в NSW проверява неговия генезис, с цел да изследва вероятните претекстове за злото ликвидиране. Каучи, от Бризбейн, беше оставил оценка с една звезда за основания в Бризбейн биз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР