Нож в гърба на колежка или злополучна грешка? Фолк певицата Емануела

...
Нож в гърба на колежка или злополучна грешка?
Фолк певицата Емануела
Коментари Харесай

Страхотен гаф на Емануела с колежка запали интрига в поп фол...

Нож в гърба на колежка или злощастна неточност?

Фолк певицата Емануела разбуни духовете с последната си фотосесия, мощно въодушевена от друга певица. Тези дни устата чалгарка показа фрагменти от снимачната площадка на нов план. От фотосите излиза наяве, че тоалетът й е едно към едно с този на нейната колежка Анелия, с който е облечена в последния си клип " Няма драма ". 
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Проектът на Анелия е показан на пазара още в средата на месец юли, а Емануела " открива топлата вода " едвам в края на септември. " Малко е прекалила с вдъхновението от Анелия ", съскат почитатели в мрежата. 

" Тази жена няма една концепция. От години краде и копира, време е да залязва и да даде път на в действителност надарени ", гневят се меломани. От Инстаграма на певицата разбрахме, че се е сдобрила и с гримьора Цецо Андреев, с който се плюха като каруцари по време на общото им присъединяване във " ВИП Брадър ". 

" Такава си е Емануела - обича интригите, приказва за всеки, след това се прави на добричка. Много опарени от характера й има. Не инцидентно не може един мъж да задържи ", съскат хора от сектора, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР