Ноември ще завърши ярко и въпреки тежестта на енергиите на

...
Ноември ще завърши ярко и въпреки тежестта на енергиите на
Коментари Харесай

Пълнолуние в Близнаци на 27 ноември: Сериозни промени за 5 зодии

Ноември ще приключи блестящо и макар тежестта на силите на Скорпион през целия месец, най-сетне ще ви донесе ентусиазъм и витална сила.   

Трябва да разберем, че пълнолунието постоянно е кулминационната точка, когато берем реколтата от семената, които сме засадили на новолунието. Следователно събитията от 27 ноември може да са свързани с 18 юни 2023 година Припомнете си какво се случваше в живота ви тогава, тъй като в този момент ще теглите линия. 

 пълнолуние астрология iStock

Диспозиторът на Пълнолунието, Меркурий, ще бъде в знака Стрелец в съвпад със Слънцето и Марс, което демонстрира най-оптимистичното въодушевление. В допълнение, бъдещият възел в Овен ще даде най-силния и позитивен аспект на тригона на Меркурий , тъй че в този ден можете да подпишете документ, да отидете на пътешестване или да започнете да учите (или може би да получите диплома), което в последна сметка ще има кармично влияние върху целия ви живот. 

 пълнолуние астрология iStock

Знакът Близнаци, в който ще е Пълнолунието, дава отговор за документите, пътуванията и скъпите бумаги.  Това значи, че всички знаци ще би трябвало да бъдат деликатни при сключване на някакъв тип съглашение или приемане на паспорт, документ, тапия. 

Вижте в нашата изложба кои 5 зодии ги чакат съществени промени:
 Ето кои 5 зодии ги чакат съществени промени на 27 декември  Ето кои 5 зодии ги чакат съществени промени на 27 декември  Ето кои 5 зодии ги чакат съществени промени на 27 декември  Ето кои 5 зодии ги чакат съществени промени на 27 декември
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР