NO MORE GREAT ART by RASSIM® се открива на 28

...
NO MORE GREAT ART by RASSIM® се открива на 28
Коментари Харесай

Самостоятелната изложба на RASSIM® в галерия "Васка Емануилова"

NO MORE GREAT ART by RASSIM® се открива на 28 септември и показва развиването на концепцията за изкуство на художника, като демонстрира творби от разнообразни серии и интервали на творчеството му от сбирката на Софийска градска художествена изложба. Куратор e Владия Михайлова.

Творбите на RASSIM® влизат в разговор с непрекъснатата експозиция статуи на Васка Емануилова в галерията и основават невидими пространствени и исторически връзки във връзка с интереса към човешкото тяло, в търсенето на естествения материал и класическото изкуство.

Красимир Кръстев работи под името RASSIM® и е съосновател на именитата артистична група XXL. В 90-те опитва с пърформанси и постоянно употребява тялото си като главен инструмент, само че и материал в изкуството. В по-новите си произведения RASSIM® се завръща към платното и рисува с ексцентрични, постоянно биологични материали.

Повече за изложбата NO MORE GREAT ART by RASSIM® можете да откриете.

Изложбата се осъществя със съдействието на Галерия ONE. В рамките на изложбата ще бъде показан каталогът “Exbodytion ” на RASSIM®, публикуван от Галерия ONE.Експозицията може да бъде забелязана до 31 октомври в изложба " Васка Емануилова ", София.

Чуйте повече от звуковия файл.

Снимки – галерия " Васка Емануилова "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР