Но и двамата политически съперници изтъкнаха ролята на християните в

...
Но и двамата политически съперници изтъкнаха ролята на християните в
Коментари Харесай

И Риши Сунак, и сър Кийр Стармър възхваляват християните във Великденските послания – но лидерът на лейбъристите използва възможността да говори за „нови начала“

Но и двамата политически противници акцентираха ролята на християните в Обединеното кралство.

Г-н Сунак похвали " невероятната " работа на християните, в сходство с техните полезности за " съчувствие, състрадание и всеотдайност ".

Докато сър Кеир приказва за своята " признателност към християнската общественост в Обединеното кралство и отвън него, за тяхната благотворителност и съчувствие ".

В посланието си сподели: " Този уикенд, когато хората се събират, с цел да честват и да размишляват върху посланието в сърцето на Великденския фестивал, желая да отдайте респект на невероятната работа на християните в тази страна.

„ На църквите, благотворителните организации, доброволците и набирачите на средства, които живеят съгласно християнските полезности на съчувствие, състрадание и всеотдайност, подкрепяйки нуждаещите се и демонстрирайки какво това значи „ да обичаш близък си “.

„ Мнозина, знам, също ще мислят за тези в болежка и страдалчество по света и християните, преследвани поради вярата си, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР