NIYA e от онези артисти, които запълват пространството с гласа

...
NIYA e от онези артисти, които запълват пространството с гласа
Коментари Харесай

Ния Петрова, a.k.a. NIYA за новия си албум Late on time

NIYA e от тези актьори, които запълват пространството с гласа си. Често акомпанирана единствено с една китара, тя умее да притегля вниманието, карайки ни да потънем в музиката.

Ния Петрова, а.к.а NIYA, взе участие в Гласът на България през 2018 и с помощта на неоспоримия си гений, ексцентричното си лъчение и дълбокия глас завоюва предаването. Няколко години по-късно NIYA e неизменима част от музикалната стратегия на града, като постоянно може да бъде засечена да пее акустично в някое чаровно пространство.
 Парите в брой като мярка против инфлацията 8 авг 2022 | Все повече хора се връщат към заплащането в брой на фона на растящата инфлация по света. Това е метод да имат...
След дебютна ария, дебютен клип и стотици участия, севсем естествено пристигна и времето за нейния дебютен албум “Late On Time”, точно за който сме се събрали да си поговорим през днешния ден.

Хващаме те едвам няколко дни след формалното премиера на деботния ти албум “Late On Time”, по какъв начин те кара да се чувстваш този факт?
Честно, напряко не ми се има вяра!

Истината е, че усещам едно облекчение и една адска признателност. Много е необичайно. В същото време ми е супер забавно по какъв начин усещат хората песните, какво си мислят, когато слушат албума. Абе, доста е забавно.
Интересното е, че на обложката на албума стои твоя фотография, само че като дете. Да разбираме ли, че албумът е един тип връщане обратно във времето, в историята на NIYA?
Това е доста трагично казано. Много съм сложна аз с тия работи ( “тия” работи и всевъзможни работи като цяло).

Обложката се получи с помощта на Радослав Желев, който супер умерено подходи към процеса на съзадавнето й и искаше да е допустимо най-близко до мен (някак). Мислехме разнообразни разновидности, само че може би тъй като аз доста постоянно се дълбая и връщам към сходни фрагменти и имам много такива, намерихме тази фотография и тя просто си пасна.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР