Нитритни продукти Това са вещества, които се използват за увеличаване

...
Нитритни продукти Това са вещества, които се използват за увеличаване
Коментари Харесай

По-опасни и от захарта, са тези 3 продукта

Нитритни артикули

Това са субстанции, които се употребяват за увеличение на периода на валидност на храните и са под формата на консерванти и оцветители. Обикновено можем да ги срещнем в консерви, салами и модифицирано месо, а несъразмерната им консумация, е изпълнена с доста риск от проблеми с храносмилането.
Изхвърлете старите възглавници - те вредят на здравето ви!
Надежда Логина е алерголог-имунолог и тя споделя мнението, че всички по-стари възглавници направени от синтетичен плат, памучен материа...
Прочети повече
Би трябвало яденето на храни с изкуствени подсладители да навреди по-малко на фигурата и здравето, само че в реалност не е правилно, тъй като изкуствените подсладители не съумяват да подлъжат мозъка да не получи сигнал, че сте яли от обичаното сладко.

Което от своя страна води до доста повече консумация на храна и напредък на възприятието за апетит. 
Ползи и вреди от палмовата захар
Палмовата захар е отличен сурогат на бялата захар. Нека просто кажем, че спрямо бялата, която не съдържа хранителни субстанции,...
Прочети повече
Те са цялостни с подсладители, които към този момент споменахме и второ, богати са на редица стимуланти, които са доста нездравословни за организма. Те са способни да утежняват настроението, апетита и съня.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР