Nissan обяви, че компанията поставя началото на пилотна инициатива в

...
Nissan обяви, че компанията поставя началото на пилотна инициатива в
Коментари Харесай

Nissan с пилотен проект за производство на твърдотелни батерии

Nissan разгласи, че компанията слага началото на пилотна самодейност в завода си в Йокохама, която планува построяването и стартирането на поточна линия за произвеждане на твърдотелни батерийни детайли.

" Твърдотелните акумулатори, които ще трансформират разпоредбите за електрическите автомобили, имат капацитет за енергийна компактност почти два пъти по-голяма от тази на стандартните литиево-йонни акумулатори, доста по-кратко време за зареждане заради превъзходни характерности на зареждане и разреждане, и по-ниски разноски заради по-малкото скъпи материали ", споделят от Nissan и допълват, че компанията има намерение да употребява такива акумулатори в огромно портфолио модели, включително и в пикапи.

" Nissan организира подробни проучвания и разработки, от проучване на материали за акумулатори на молекулярно равнище, до създаване на електрически коли и даже градско развиване, употребяващо напълно електрическите коли като акумулатори ", споделят още от Nissan. " Използвайки този опит, Nissan ускорява развиването си за практическо приложение. "

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР