Nissan обяви, че компанията е стартирала производството на изцяло електрическия

...
Nissan обяви, че компанията е стартирала производството на изцяло електрическия
Коментари Харесай

Nissan стартира производството на електрическия Townstar в Европа

Nissan разгласи, че компанията е стартирала производството на напълно електрическия Townstar в Европа, следвайки тактиката си за електрификация Ambition 2030.

Във версията си със 100% електрическа задвижваща система, Townstar надгражда върху мощните страни на e-NV200, като разполага с батериен модул с потенциал от 45 kWh. Мощността на задвижващата система е 122 конски сили, въртящият миг е 245 Нм, а свободният пробег е на равнище от до 300 километра. В взаимозависимост от зарядната станция, батерията на Townstar, който ще се предлага също по този начин и в пътническа версия, може да бъде презаредена от 15 до 80% за 37 минути.

В оборудването на Townstar могат да бъдат открити системата за асистиране на ръководството ProPILOT Assist, система за видео наблюдаване към цялото транспортното средство, волан с затопляне, термопомпа, 10-инчов цифров инструментален панел, система за автоматизирано паркиране, деен круз надзор, автоматизирана спирачна система с функционалност за различаване на пешеходци и велосипедисти, и други.

В взаимозависимост от модификацията, Townstar, който идва с 5 години или 160 000 заводска гаранция, дава обещание опция да превозването на товари с тегло от 600 до 800 кг и с размери от 3.3 до 4.9 куб.м.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР