Нискотарифна авиокомпания Уизеър въведе новата си политика за кабинен багаж,

...
Нискотарифна авиокомпания Уизеър въведе новата си политика за кабинен багаж,
Коментари Харесай

Уизеър увеличи размера на безплатния багаж

Нискотарифна самолетна компания " Уизеър " вкара новата си политика за кабинен багаж, която разрешава на всички пасажери да пътуват с един по-голям ръчен багаж гратис, оповестиха от унгарската компания.

От неделя пасажерите към този момент имат автоматизирано право да пътуват с един ръчен багаж с оптимални размери 55x40x23см и оптимално тегло от 10 кг, който се покрива от цената на купения самолетен билет.

Пътниците могат да качват на борда на самолета безмитни артикули, купени на летището след премината инспекция за сигурност.

За клиентите, заинтригувани от опциите за още по-голям кабинен багаж, е налице услугата WIZZ Priority. Тя разрешава на пасажерите да носят спомагателна дребна чанта на борда с оптимални размери 40x30x18cm, която могат да слагат под седалката. Услугата подсигурява, че техният безвъзмезден ръчен багаж (55х40х23см) ще бъде подложен в кабината.

WIZZ Priority също по този начин разрешава на пасажерите да не се редят на опашката при качване на борда, а да бъдат измежду първите, които ще вляза в самолета.

Услугата WIZZ Priority е годна също за пасажерите, закупили WIZZ Go, WIZZ Plus и WIZZ Privilege Pass.

" Уизеър " е най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа. Тя обслужва флотилия от 86 самолета Airbus и предлага над 500 направления от 28 бази, свързващи 144 дестинации в 43 страни.

За последната година услугите на самолетната компания са били употребени от 23.8 милиона пасажери (за финансовата година приключваща на 31 март 2017 г.), показват от компанията. Компанията е листвана на Лондонската стокова борса.

Унгарският нискотарифен транспортьор стъпи на българския пазар през септември 2005 година От тогава до момента е превозила над 10 милиона пасажери от и до трите български летища - София, Варна и Бургас. Авикомпанията предлага полети до 42 дестинации. " Уизеър " има осем самолета в България, от които седем в София и един на летище " Варна ". Екипажът й е от 300 чиновници. За първите девет месеца на тази година над 1.8 млн. пасажери са пътували от и до България, което е растеж с 41 на 100 по отношение на година по-рано.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР