Нищо няма значение, когато става въпрос за Върховния Култ –

...
Нищо няма значение, когато става въпрос за Върховния Култ –
Коментари Харесай

Нищо няма значение, когато става въпрос за Върховния Култ – гей, транс, куиир, LGHDTV+++.

Нищо няма значение, когато става въпрос за Върховния Култ – гей, транс, куиир, LGHDTV+++. Така Кристиян Шкварек разяснява озаконяването на гей браковете в Гърция.

SafeNews разгласява думите му без редакторска интервенция:

Вчера Гърция се трансформира в първата православна страна на света, която одобри гей браковете. Освен тях, гласуваните през вчерашния ден в Народното събрание закони изравниха еднополовите фамилии с останалите и прокараха пътя за равно осиновяване на деца от хомосексуалистите.

Интересен е политическият прочит на случилото се

Дясното държавно управление на Мицотакис предложи законът, с което е на път да си разцепи партията. Десетки депутати от десницата отхвърлиха да го поддържат и бяха застрашени, че ще бъдат изключени от партията, в случай че не го създадат. Въпреки това техните гласове (76 „ срещу “ от 300 в парламента) не бяха нужни, тъй като цялата левица, всичките социалисти, умерени леви и крайната левица поддържаха въодушевено закона, с което той мина.

В Гърция разделянето леви против десни е извънредно обострено, на моменти до принуждение. Имат история на революция и десетки политически рецесии. Почти няма дела, към които леви и десни партии да могат да се обединят. Даже такива като Македония.

Освен тази. Освен идеята на Новата Религия. Новият езически мавзолей на постмодерния свят, висш фетиш в който е точно ЛГБТ Идеологията. Някак този фетиш е прекомерно значим за световната надмощие, че да опълчи даже толкоз политически разграничено общество като гърците. Дори толкоз православно общество. Нищо от това няма значение, когато става въпрос за Върховния Култ – гей, транс, куиир, LGHDTV+++. Зад нищо друго не може да се изкове толкоз бързо и изрично политически консенсус, прегазващ всякаква съпротива по въпроса – и вътрешнопартийна, и църковна, и социална. Нито зад „ Зеленото “, нито зад мултикултурализма и миграцията, нито зад което и да било друго значимо знаме на неомарксизма. Защото единствено това е на върха, над всички останали – знамето на дъгата. Върховният езически фетиш на неомарксизма.

Случилото се през вчерашния ден в Гърция би трябвало да служи за трезво предизвестие към всички останали, които си мислим, че „ абе тук е немислимо, България е консервативна страна “

Когато пристигна моментът да го постановат, всички довчерашни политически врагове внезапно се оказват в кюпа. И леви, и десни. А те ще опитат да го прокарат и тук. Неизбежно е. Да отворят неоезическата кутия на Пандора, на дъното на която са неща като безусловно химически кастрации на деца, наречени „ хормонални лечения “.

Но за разлика от гърците, ние ще сме подготвени за отпор. Защото още от в този момент съумяваме да събираме към този момент годишно хиляди естествени българи в грамадно шествие по време на Месец на фамилията. И колкото повече ставаме, толкоз повече ще се замислят, дали им се рискува да бъдат пометени от вълна митинги.

Но не жълтопаветните пърформанс-протести на умнокрасивите, а същински такива, на хората от цялата страна. На татковци, майки и всички естествени хора, решени тук опитът на актуалното езичество да не стартира.

Близо сме до този миг. Тази година би трябвало да минем най-малко 10,000 души на шествието. 22 Юни, 2024 г, София. Нямаме доста време за губене.

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР