Нищо няма да ни спре да се върнем обратно на

...
Нищо няма да ни спре да се върнем обратно на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще подкрепим правителство, което да се погрижи за хората, а не за партийните елити



Нищо няма да ни спре да се върнем назад на площадите, откъдето идваме, при първия знак, че в тази постройка се прави замяна на волята на митингите и на жителите, акцентира Мая Манолова от парламентарната група на „ Изправи се БГ, ние идваме “ (ИБНИ) при откриването на сесията на новото 46-о Народно заседание.

„ Хората чакат да застанем зад честно държавно управление, което да се погрижи за хората, а не за ползите на партийните елити “, посочи Манолова.

Тя изрази подготвеност за диалози с Има Такъв Народ и Демократична България за поддръжка на държавно управление, което „ да е отдадено на дневния ред на българските жители “ .

Още през днешния ден ще бъде импортиран план за решение да продължи работата на комисията по проверка от 45-ото Народно събрание и в сегашния парламент, заяви Манолова.

Готови сме да участваме в провеждането на същинска правосъдна промяна и на рационализация на страната “, заявява тя пред Народното събрание.

Ще бъде импортирано искане за чуване на министрите Янаки Стоилов и Бойко Рашков във връзка поисканото премахване на основния прокурор . Ще бъде препоръчана още анкетна комисия за следствие на полицейското принуждение по време на митингите и за подслушването на опозиционни водачи, стана ясно от думите на Манолова.

„ Днес внасяме и законопроект за преизчисляване на пенсиите “, посочи Мая Манолова и напомни за консенсуса по тази тематика от 45-ото Народно заседание.

Призивът „ Мутри, вън! “ към този момент не е задоволителен, с цел да изгоним мутрите от всекидневието на българските жители “, съобщи в изявлението си Мая Манолова. Според нея след десетилетия мутризация, провеждана от ГЕРБ, мутрите са добре окопани по всички етажи и във всички управляващи и занапред конфликтът с тях ще провокира турбуленции в обществения живот.

„ Имаме решимостта да осветим този развой. Ние идваме, с цел да изгоним мутрите. “

Промяната е необратима, в случай че сме единни, заключи Манолова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР