НИЩО ЛИЧНО, но и да си tъп не е лесно!

...
НИЩО ЛИЧНО, но и да си tъп не е лесно!
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Как „Възраждане“ получават инструкции, ако „Величие“ имат среща в даден град

НИЩО ЛИЧНО, само че и да си tъп не е елементарно! Това написа в собствен пост във Фейсбук Валентина Милова от гражданско съдружие „ Българска легия антимафия “. Коментарът й идва по отношение на указания, получени от партия „ Възраждане “ по градове, където се организират срещи на „ Величие “.

SafeNews публикува целия текст без редакторска интервенция.

Не мога да я схвана аз тази работа. През годините съм събрала много действителни и онлайн другари от „ Възраждане “. И всички са умни и толерантни хора. Сигурно умея да групирам към себе си светли хора.

Явно, обаче не всички са такива и рибата се вмирисва откъм главата. Туй на фотографията го изпраща някаква си там Цветка (забравих и името, тъй като не си заслужава да го запомниш). Такива указания получават хората от „ Възраждане “ във всеки град, където се организират срещи на партия „ Величие “. И когато си задоволително тъп и обикновен, с цел да отвратиш, даже личните си хора, четата се трансформира в чета с изменник.

Що си не гледате Вашата работа и изборни грижи, ами си губите скъпото предизборно време с други партии и им качвате рейтинга с глупашко държание? В Гоце Делчев госпожата от „ Възраждане “ отвори телефона си и стартира да чете непосредствено от инструкциите пред цялостната зала. Дори не си беше направила труда да ги запомни! Там всички се познават и излагацията беше чутовна. Остави, че издъни четата, само че и развесели присъстващите!

Приблемът с подбора на фрагментите си е Ваш – и централно, и по места, но що Ви би трябвало да ставате за смях тъкмо преди избори?

НИЩО ЛИЧНО, само че и да си tъп не е елементарно!

Валентина Милова

Валентина Милова

 

Още вести четете в: Коментари, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР