Нищо изключително нямаше в тази атака. Това не означава, че

...
Нищо изключително нямаше в тази атака. Това не означава, че
Коментари Харесай

Антон Кутев: Служебното правителство се явява като един от главните отдушници

Нищо извънредно нямаше в тази офанзива. Това не значи, че в бъдеще не може да има.

Това сподели представителят на служебното държавно управление Антон Кутев по БНР във връзка хакерските офанзиви против няколко български институции от страна на съветската хареска група Killnet.

" Тя не цели изнасяне на персонални данни, а сриване на уеб страниците. Тоест има рекламна цел за организацията, която го прави. Тя не е толкоз сериозна, че да заплашва действието на страната ", сподели още Кутев.

По думите му партиите у нас не са излизали от режима на избори.

И дефинира като неистини множеството изказвания по време на изборната акция, като да вземем за пример че служебният кабинет щял да стопира интерконектора с Гърция, или да промени геополитическата ориентировка на България.

" Всичкото продължава сега. Ние се занимавахме с това да оборваме неща, които са изцяло погрешни. Бих сложил въпроса за съвестта на хората, които го вършат. Освен да решаваме рецесии, огромна част от силата на служебното държавно управление отиде в това да гасим пожари, които не са запалени ", сподели още Кутев.

Според него огромна част от нещата, бяха заложени като проблеми, са от предишното държавно управление.

И добави, че някой се пробва да трансферира отговорността за рецесиите върху служебния кабинет.

" Смятам, че служебното държавно управление се явява като един от основните отдушници. Всички офанзиви против служебния кабинет идват от партиите, които не могат да образуват държавно управление ", изясни още Антон Кутев.

" С дейностите си и президентът, и държавното управление потвърдиха, че ориентировка оттатък евро-атлантическата даже не е била замисляна ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР