Нинова предприе единствения правилен ход на български политик след опита

...
Нинова предприе единствения правилен ход на български политик след опита
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Нинова вади списъка с финансираните от КТБ политици! Сред тях и днешен скандален министър!

Нинова предприе единствения верен ход на български политик след опита на прокуратурата и седящите зад нея да си изтрият ръцете, вадейки като очевидец единствено Николай Бареков в романа си от общо 400 разпитани. По информация на Бнюз в последните дни преди да падне КТБ от кабинета на Цветан Василев са си тръгнали двама знакови политици с цялостни торби с пари. И двамата са разпитани от прокуратурата, тъй като на хвърчащи листове с почерка на Василев против техните имена са стояли над 1 милион лв. единствено за този ден. Това са днешния министър и подлога на Борисов Красимир Каракачанов, който е взел парите от името на Вътрешна македонска революционна организация и Румен Петков от името на "нов план " АБВ.

Корнелия Нинова, водачът на Българска социалистическа партия е взела решение да бъде изпратено писмо до Специализираната прокуратура, с молба да бъдат разкрити имената на политиците, които са финансирани от КТБ.

„ Вчера Специализираната прокуратура внесе обвинителен акт по КТБ и разгласи един документ обществен - „ Общ взор върху модела КТБ “. В този документ и в обществените изказвания на прокуратурата има констатации, че от КТБ са финансирани политици “, съобщи Нинова и изясни, че Българска социалистическа партия ще изпрати писмо до административният началник на Специализираната прокуратура прокурор Иван Гешев с молба този лист да бъде оповестен

Нинова стимулира настояването си с това, че КТБ е огледало на целия Преход – бизнес, стопански и политически ползи. По думите ѝ всичко това е на гърба на народа.

„ С това следствие, с връщането на възприятието за правдивост можем да сложим завършек на модела КТБ, а и на модела на политиката на Прехода, правена по този метод – подмолно, в персонален интерес, за пари, обвързаности, изключително на политическата класа. Ето за какво имаме потребност и ние, и обществото от цялостна бистрота. Нека този лист на политиците бъде оповестен обществено “, прикани водачът на Българска социалистическа партия. Попитана за какво единствено името на Николай Бареков е било оповестено през вчерашния ден, Нинова съобщи, че може би няма съответна причина.

„ Това още повече ускорява аргумента ни да не е този или оня единствено, а да се изнесе цялостната информация. Обществото има потребност от тази бистрота и от цялостната истина за КТБ “, сподели Нинова.

Попитана по какъв начин ще постъпи, в случай че се окаже, че измежду тези политици има и такива от Българска социалистическа партия, Нинова съобщи, че към този въпрос и възприятието за правдивост се отнася кардинално.

Очаквайте още разкрития в Бнюз, кои са политиците, скрити от Прокуратурата и какъв брой пари са взимали в торби и пликове от Василев и Бисер Лазов!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР