Нина Нейчева – журналист Кандидатът за общински съветник Нина Нейчева ще

...
Нина Нейчева – журналист
Кандидатът за общински съветник Нина Нейчева ще
Коментари Харесай

За какво ще работи Нина Нейчева като общински съветник от ПП „Единение“?

Нина Нейчева – публицист

Кандидатът за общински консултант Нина Нейчева ще работи в няколко посоки – здрави детски площадки, поддръжка на уличното осветяване, екологично чист Бургас, положително и транспарантно ръководство на града и развита просвета.

Основен приоритет на Нейчева е уличното осветяване. Целта е да има по-голяма употреба, поддръжка и ръководство на уличното осветяване на територията на Бургас и прилежащите към Бургаската община региони. Тъй като сега огромна част от бургаските комплекси и квартали „ тънат в мрак “ .

„ Децата на Бургас да имат поддържани детски площадки. Нужна е подменя на старите и счупени уреди, с цел да е безвредна играта на малчуганите “ , безапелационна е Нейчева.

Като публицист се е сблъсквала с голям брой проблеми. Но бургазлии се оплакват всекидневно от миризмата и разпръснатия отпадък към блоковото им пространство. Нейчева ще упорства за контролиране на почистването на пространствата към боклукчийските контейнери и миенето на казаните и към тях. 

За екологично чист Бургас съгласно нея би трябвало да се сътвори надзор от страна на Обществен ред към търговците на разнообразни обекти и живущите в жилищните здания в града за разчистване от растителност и разпръснати отпадъци пред постройките.

Отделно екологичното направление да се трансформира в едно от главните измерения на актуалната просветителна просвета в града, което би трябвало да се заложи в бургаските учебни заведения. Целта е да се създаде модел за екологизация на образователното наличие в предучилищна възраст.

Към днешна дата няма законова регулация за електрическите тротинетки за градска среда. Всички изгледи демонстрират, че този миг би трябвало да настъпи. Инцидентите с водачи на електрически тротинетки по пътното платно и по тротоарите с пешеходци зачестиха. В този аспект Нина Нейчева ще упорства да се сътвори потребността за ясно означение, къде може и къде не, водачите да употребяват този вид транспортни средства.

Не на последно място тя слага като акцент развиването на културните действия в града. Нейчева ще работи за популяризирането на другите умения и гении на подрастващите от разнообразни учебни заведения и клубове. Целта е привличане и задържане на повече младежи, предоставяйки им поле за изява. Ще упорства да има безвъзмездни театрални зрелище за разнообразни възрастови групи в града.

Всичко тези дела могат да се реализиран само и единствено посредством положително и транспарантно ръководство в Бургас .

Подкрепете Нина Нейчева за общински консултант с бюлетина номер 8 и преференция 107 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР