Никой от украинското ръководство не иска да поеме отговорност за

...
Никой от украинското ръководство не иска да поеме отговорност за
Коментари Харесай

Военен експерт: Предстоящата мобилизация ще стане „тротилов заряд“ за Украйна

Никой от украинското управление не желае да поеме отговорност за приемането на законопроекта за мобилизацията, той се разнася по всички страни като парещ картоф, сподели депутатът от Върховната рада Николай Княжицки пред Politico.

„ - сподели депутатът.

По радио Sputnik военният колумнист на вестник „ Комсомолская истина “ полковник от запаса Виктор Баранец изрази мнение, че украинските управляващи се опасяват от националния яд.



- изясни Баранец.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2238Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед528809Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед160224Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед29622Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед23756Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед528809Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166320Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед160224Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед134056Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130113Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени  Христо Георгиев  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР