Никой не знае какво идва. Никой няма ясно дефинирана цел.

...
Никой не знае какво идва. Никой няма ясно дефинирана цел.
Коментари Харесай

Бизнесменът Красимир Стойчев: Много съмнително е, че ГЕРБ ще съставят правителство. Прекалено много противоречия натрупаха последните 12 - Топ новини

„ Никой не знае какво идва. Никой няма ясно дефинирана цел ”. Това съобщи предприемачът Красимир Стойчев в предаването „ На фокус ” по Нова телевизия.

За опитите да се сътвори държавно управление, той сподели: „ Ако сплотяването срещу президента е метод на образуване на държавно управление, по-добре да го няма ”. Тук постоянно над 20% са от тези, които вървят със мощните на деня, изясни изборния резултат от 2 октомври Стойчев.

„ Много подозрително е, че ГЕРБ ще сформират държавно управление. Прекалено доста несъгласия натрупаха последните 12 г ”. добави той.

Относно рухването на предходното държавно управление на Политическа партия, водено от Кирил Петков, Стойчев сподели, че не може да издържи структура от орел, рак, щука и още нещо. „ Целите им бяха тотално разнообразни. Нямаше по какъв начин Политическа партия да проецира някакво ново виждане с обединението, в която бяха. Те донесоха разочарования, тъй като изпаднаха в тежък популизъм ”, сподели предприемачът.

Относно клиповете с присъединяване на ръководителя на 48-ото Народно заседание скулпторът Вежди Рашидов с управлението на „ Мултигруп “, той сподели, че един човек на изкуството нормално има меценати, които най-вече го купуват и може би тогава това са били те. „ Вежди Рашидов е човек, прекомерно изтощен за политическа роля, в този момент го употребяват всички с това, че е безопасен ”, заключи Стойчевски.

„ В момента политиката е изкуство на безобидността в България. Единственото, което ги сплотява е опълчването на президента – той сплотява всички партии против себе си ”, продължи предприемачът.

Относно репликите, отправяни от водача на ГЕРБ Бойко Борисов към президента Румен Радев Стойчев съобщи, че не е уверен, че те приказват на един език.

„ В целия свят президентът е старейшина, изтощен от борбите. В България избираме амбициозни и относително младежи. Конституцията би трябвало да бъде изменена. … Тук постоянно проецираме еднолично водачество – Царя (Симеон Сакскобургготски), Генерала – (визираше Бойко Борисов), Командира – (Иван Костов) … същеврменно шизофренистично споделяме, че има национално заседание. Това е неуместно ”, изясни Стойчев.

За обстановката с газа той сподели: „ Нито един момент не е имало проблем с газа в България. В България газът е към 7-8% от енергийния баланс, от които огромен % – за „ Топлофикация София ”.

За Стойчев казусът за еврото не е политически въпрос. „ Всеки българин, който пътува, го знае. Рискът за кредитиране ще отпадне. Това е чист бизнес. Еврото е най-хубавото нещо, което ще се случи на тази страна ”, съобщи той.

„ Когато хората не имат вяра в нищо, те имат вяра във всичко ”, съобщи Стойчев.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР