Никой не може да ни забрани да се разстроим заради

...
Никой не може да ни забрани да се разстроим заради
Коментари Харесай

4 причини никога да не се разстройваме

Никой не може да ни забрани да се разстроим поради нещо тъжно. Но главният въпрос е какъв брой дълго оставаме потопени в отрицателната страст? И в действителност какъв брой бързо можем да превключим и да се настроим положително?

Предлагаме ви да определим дружно базовите моменти за самомотивиране, с цел да не изпадаме в горест и обезсърчение за прекомерно дълго време.

Не всичко е толкоз зле, колкото наподобява на пръв взор

Винаги имаме самите себе си. И можем да измислим излаз от случайна, даже и най-сложна обстановка. Осъзнайте, че тъгата, тъгата, отрицателното, в които сте подготвени да се потопите напълно, са безусловно контрапродуктивни. В такива положения мъчно се взимат решения, тъй като човек не може да оцени казуса от всички страни. Затова е значимо да се вземе в ръце! Позволете си да се разстроите за несъмнено време, а след това си поставете ултиматум и накарайте себе си да прекратите пребиваването в това отрицателно положение.

Сигурно на някого му е доста по-зле, в сравнение с вас

Не става дума за злорадстване в жанр „ дано на другия му е зле “. Помислете по различен метод: има хора, които в същия този миг имат доста по-сериозни проблеми с финансите, здравето, работата – и те в действителност се нуждаят от помощ. А вие имате здравето и, несъмнено, разсъдъка, кадърен да взема решение проблеми. Винаги и във всичко търсете позитивния миг. Да, несъмнено е, че в живота има обстановки, в които, колкото и да се стараем, не можем да открием нищо позитивно. Но в такива моменти ние, по предписание, се оказваме безсилни пред събитията, по тази причина би трябвало да можем да ги претърпяваме и да ги одобряваме – такива, каквито са.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР