Никой не иска наследството на Йорданка Фандъкова, според Борис Бонев.

...
Никой не иска наследството на Йорданка Фандъкова, според Борис Бонев.
Коментари Харесай

Никой не иска наследството на Йорданка Фандъкова, според Борис Бонев

Никой не желае наследството на Йорданка Фандъкова, съгласно Борис Бонев. “ГЕРБ ни е главният конкурент и техният модел на ръководство, който към този момент 18 години унищожава капацитета на София, съобщи водачът на “Спаси София ”,цитиран от през днешния ден.бг.

“Много е тъпо, че 38 дни преди изборите тази партия показва своята безспорна недемократичност и пренебрежение към софиянци, тъй като към момента няма разгласен претендент. Хората са лишени от опцията да знаят кой е претендентът, каква е неговата персона, цели и цели, да зададат своите въпроси. Чакахме Ретроградния Меркурий да свърши, той свърши, само че очевидно към момента не са намерили тази мощна кандидатура, откакто оповестяването се бави ”

По думите му над 20 претенденти са били питани дали желаят да са кмет на София, само че те са отказали.

“Тази информация даже не е толкоз непублична, откакто даже самият Бойко Борисов загатна, че има над 20 претенденти. Никой не желае да поеме отговорност за наследството на Йорданка Фандъкова.

Софиянци не са глупави хора, те доста добре виждат “видимите ” резултати на това ръководство и не съм сигурен, че желаят да дадат заем на доверие на хора, които ще продължат безусловно същия метод на работа ”, добави Бонев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР